Provaljeno u tri automobila, trgovinu, kuću, stan i mobilnu kućicu

Jučer, u Zadru, Pagu i Pakoštanima, nepoznati su počinitelji provalili u automobile u vlasništvu 62-godišnjaka te državljana Njemačke i Italije i otuđili mobitel, novac, navigaciju i dokumente ukupne vrijednosti nekoliko tisuća kuna. Protiv nepoznatih počinitelja podnose se kaznene prijave Državnom odvjetništvu.

Jučer, u Debeljaku, nepoznati je počinitelj provalio u trgovinu u vlasništvu trgovačkog društva te otuđio cigarete vrijedne nekoliko tisuća kuna. Protiv nepoznatog počinitelja podnosi se kaznena prijava Državnom odvjetništvu.

Jučer, u Biogradu, nepoznati je počinitelj provalio u mobilnu kućicu koju koristi 47-godišnjak te otuđio nekoliko tisuća kuna. Protiv nepoznatog počinitelja podnosi se kaznena prijava Državnom odvjetništvu.

U proteklih nekoliko dana, u Viru, Zadru i Petrčanima, nepoznati su počinitelji provalili u kuće i stan u vlasništvu njemačkog državljanina te 31-godišnjakinje i 37-godišnjakinje te otuđili nekoliko tisuća kuna, nakit i dokumente. Protiv nepoznatih počinitelja podnose se kaznene prijave Državnom odvjetništvu.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...