Snježna kraljica u Petrčanima, na trgiću između dvi butige

Sutra, u subotu u 20:30 sati Dragon Teatar održat će premijeru nove predstave za djecu Snježna kraljica, prema istoimenoj priči Hansa Christiana Andersena. Premijera će se održati u Petrčanima na trgiću između dvi butige, a izvedbu je omogućila Turistička zajednica Grada Zadra i MO Petrčane.

Djevojčica Gerda je spremna pronaći svog prijatelja Kaja koji je netragom nestao. Prešla je šume, planine, brda i doline kako bi stigla do Snježnog kraljevstva i povratila svog začaronog prijatelja natrag svojoj kući. Putem susreće zanimljive i neobične likove: Črobnicu u prekrasnom vrtu, vranu , kraljevića i kraljevnu, malu hajdučicu, soba koji ju odvodi pred vrata Laponke i Finkinje koje je umjeravaju ka Snježnoj kraljici.Suprotstavila se Snježnoj kraljici i time dokazala kako prijateljstvo može biti neraskidivo i trajati do kraja života  jer su prijatelji oni koji nam najčešće u nevolji pomažu.

U predstavi igraju:

ELENA BUKVIĆ
MIRTA JURAN
LUKA KNEZ

REŽIJA/PRODUKCIJA: MAJA ŠIMIĆ
KOSTIMOGRAFIJA: ANITA GORETA

POKROVITELJI: GRAD ZADAR, MINISTARSTVO KULTURE REPUBLIKE HRVATSKE, MO JAZINE II, MODNA TRGOVINA TIRAMOL


Vijesti Antene Zadar slušajte na 97,2 MHz, te online na 972.fm na svaki puni sat od 8 do 16 sati. Slušajte i Jutarnju kroniku radnim danom u 7 sati. Svakako nas pratite i na društvenim mrežama Facebook, Twitter, Instagram i YouTube. Preuzmite naše aplikacije za iOS i Android uređaje, kako bi vam bili još dostupniji u svakom trenutku.

Jutarnja kronika dostupna je i na svim ovim sjajnim podcast platformama:

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...