Sonus festival u humanitarnoj akciji za istraživanje bolesti tumora mozga

Sonus festival, koji će se održati od 21. do 25. kolovoza u klubovima na otoku Pagu, osim što svakog dana dodaje neko od svjetski poznatih imena elektronske glazbe svom programu, najavio je još jednu akciju – humanitarnu.

Jedan od redovitih izvođača Sonus festivala, planetarno popularan underground DJ i producent, Seth Troxler, još jednom nas je oborio s nogu. Ovog puta ne na plesnom podiju, već sa svojom plemenitom akcijom – uz tim od deset ljudi popeo se na vrh Kilimanjara, s misijom da prikupe $1.000,000 namijenih za istraživanje tumora mozga.

Priliku za sudjelovanjem u ovoj humanitarnoj akciji, dobit će i posjetitelji Sonus festivala gdje će Seth Troxler ove godine biti jedan od headlinera. Na info pultu festivala, posjetitelji će moći priložiti novčana sredstva i dati svoj doprinos u akciji prikupljanje sredstava za inovativna istraživanja i podizanje svijesti o ovoj teškoj bolesti.

Seth Troxlera na četvrtom izdanju Sonus Festivala na plaži Zrće posjetitelji će imati priliku slušati čak dva puta. U dnevnom dijelu festivala nastupit će nakon Bas Ibellinija u Kalypsu, a uz ovog izuzetnog umjetnika i divnu dušu imamo priliku i otplesati kraj festivala gdje svira uz Jackmastera u klubu Aquarius.

Sethovu akciju možete podržati i na linku: https://www.curebraincancer.org.au/my-fundraising/9911/seth-troxler-millionmission

Cijena festivalske ulaznice za sve posjetitelje iz naše regije je povlaštena i iznosi 440 kn. Kupnja je moguća putem Entrio online trgovine https://www.entrio.hr/event/sonus-festival-2016-3004 ili na Entrio prodajnim mjestima https://www.entrio.hr/outlets

Ograničeni broj dnevnih ulaznica bit će dostupan na ulazu u festivalu. 250 kn iznosit će dnevna karta za sve dane osim zadnjeg dana festivala kad će cijena biti 300 kn.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...