Sonus objavio raspored za 5 dana i 5 noći festivala; nastupa više od 60 inozemnih i regionalnih izvođača

Sonus festival objavio je raspored nastupa više od 60 inozemnih i regionalnih izvođača tijekom 5 dana i 5 noći festivala. Program počinje u nedjelju, 21. kolovoza u 16h istovremeno u klubovima Papaya, Aquarius i Kalypso na plaži Zrće. Večernji dio programa svake večeri počet će u 23h i trajati do ranih jutarnjih sati. Svakog dana isplovljavat će i brodovi u 17h iz centra grada Novalje.

Većina boat partyja je rasprodana ali za preostale ulaznice posjetite Sonus site http://www.sonus-festival.com/boats/index_eng.html. Festival će tradicionalno zatvoriti after party pod virtuoznom palicom Ricarda Villalobosa i njegove ekipe koji počinje 26. kolovoza u 9h ujutro. Festivalske ulaznice za posjetitelje iz naše regije po promo cijeni su rasprodane i sada iznose 580 kn, što je i dalje cijena prilagođena domaćoj publici.

Kupnja je moguća putem Entrio online trgovine https://www.entrio.hr/event/sonus-festival-2016-3004 , Croatia Tickets online trgovine http://www.croatia tickets.com/en/event/sonus-festival-2016 ili na Entrio prodajnim mjestima https://www.entrio.hr/outlets.

Ograničeni broj dnevnih ulaznica bit će dostupan na ulazu u festivalu. 250 kn iznosit će dnevna karta za sve dane osim zadnjeg dana festivala kad će cijena biti 300 kn.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...