Sve hrvatske Puff Puff trgovine za jedan cilj – zadarsku socijalnu samoposlugu

Kad strastvenog pušača dočekaju s rečenicom “Vi ste sljedeći bivši pušač”, osoba koja vam to izgovara, svakako, vas zainteresira za sebe i za ono čime se bavi. Nismo mogli odoljeti, a da ne saznamo  apsolutno sve što se može saznati o tome kako brzo, učinkovito i zdravo prestati pušiti, ali i učiniti plemenito i humano djelo.

Jakov Guberac, bivši pušač i suvlasnik najpoznatijeg hrvatskog  lanca osobnih isparivača, Puff Puff trgovina, ilitiga poznatijih e-cigareta, upoznao nas je sa svojim “bebicama”, osobnim isparivačima, ali i najavio veliku zahvalu za vjernost zadarskim potrošačima, kojih je iz dana u dan sve više. Kako bi se zahvalio, Jakov u svojim poslovnicama, u Zagrebu, Rijeci i Zadru, od svake kupljene tekućine izdvaja 1 kunu koju donira socijalnoj samoposluzi u Zadru.

Akcija traje  od 5. kolovoza do 1. rujna, a od prikupljenih sredstava opremit će se socijalna samoposluga za 600 prijavljenih korisnika. Puff Puffovci s ovom donacijom nastavljaju trend educiranja i osvješćivanja o štetnosti samih cigareta, te pozivaju građane u svoje poslovnice, gdje mogu iz prve ruke, od stručnog i educiranog osoblja dobiti sve potrebne informacije, kako o samoj donaciji tako i o najboljoj alternativi za prestanak pušenja.

– Ovom akcijom, za zadarsku socijalnu samoposlugu, želimo se zahvaliti našim potrošačima na ovom području, ali i samom gradu Zadru, koji nam omogućuju, već četvrtu godinu za redom uspješno poslovanje u vašem gradu.  Nadamo se i vjerujemo da će ovakve donacije postati sve učestalije i siguran sam da ćemo ih odraditi još, i u ostalim gradovima diljem Hrvatske, ali prvu darujemo Zadru, ističe Guberac.

Svjetski trend prestanka pušenja pomoću osobnih isparivača, su prepoznali i Hrvati, što potvrđuje činjenica da je nova Puff Puff trgovina, peta po redu, otvorena prije svega tjedan dana u Rijeci, a prema najavama, uskoro slijedi otvaranje još jedne u Zagrebu.  Zadarska Puff Puff trgovina smještena je u Supernova centru, te u njoj možete naći sve što Vam je potrebno za vaš isparivač, a ljubazno i profesionalno osoblje, poslušat će sve vaše želje te  se potruditi u što kraćem roku nabaviti vašu omiljenu tekućinu ili bateriju koja vam je potrebna.

Za sad imamo edukacijske centre u Zagrebu, ali dostupni smo online korisničkom podrškom za sve koji imaju potrebu da se ostave pušenja. Osobno smatram da je ovo najispravniji način da se ostavite duhanskih cigareta, a jednog dana i isparivača. Savjetujte se s našim educiranim osobljem, dođite i probajte proizvod, te naučite nešto više o osobnim isparivačima i zdravom načinu prestanka pušenja, poziva Guberac.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...