Trubi ukradenoj na Prviću i dalje nema traga: U potragu se uključila cijela Hrvatska

Cijela Hrvatska uključila se u potragu za trubom koja je Luki Mrši, članu benda Postolar Tripper ukradena tijekom koncerta na otoku Prviću 23. srpnja. Trubi i dalje nema traga, a bend i organizatori koncerta platit će ljetovanje na Prviću onome tko je nađe, piše ŠibenikIN.

Fanovi benda Postolar Tripper iz cijele Hrvatske spontano su se organizirali u traženju trube pa su plakati s obavijesti o izbuljenoj trubi oblijepljeni u nekoliko hrvatskih gradova.

– Bend i organizatori koncerta mole za pomoć. Nagrada za vraćenu trubu je ljetovanje na jednom od najljepših hrvatskih otoka, otoku Prviću. Sve informacije vezane uz trubu možete javiti na broj Mjesnog odbora Prvić Šepurine 095 52 42 797 – poručuju iz Mjesnog ureda Šepurine.

Također,  novčano će nagraditi onoga tko im da informacije o trubi, je li možda bačena u more ili nešto slično.  Vlasnik trube Luka Mrša neće podnositi prijavu protiv počinitelja.

Iz šibenske policije i dalje nemaju nikakvih informacija tko je ukrao trubu, policija i dalje za njim intenzivno traga, rekli su nam jutros u Policijskoj upravi Šibensko-kninskoj.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...