Ukraden Fiat Uno, četiri mobitela, dva bicikla, torbe i novac

U proteklih nekoliko dana, u Viru, Privlaci i Biogradu, nepoznati su počinitelji otuđili četiri mobitela u vlasništvu više osoba ukupno vrijednih nekoliko tisuća kuna.Protiv nepoznatih počinitelja podnose se kaznene prijave Državnom odvjetništvu.

U proteklih nekoliko dana, u Zadru, nepoznati je počinitelj, iz kuće u vlasništvu 72-godišnjakinje otuđio novčanik s novcem i dokumentima. Protiv nepoznatog počinitelja podnosi se kaznena prijava Državnom odvjetništvu.

U proteklih nekoliko dana, u Ulicama Ive Senjanina i Oko Vrulje u Zadru, nepoznati su počinitelji otuđili bicikle u vlasništvu 42-godišnjakinje i 47-godišnjakinje vrijedne nekoliko tisuća kuna. Protiv nepoznatih počinitelja podnosi se kaznena prijava Državnom odvjetništvu.

U proteklih nekoliko dana, u Zadru i Petrčanima, nepoznati su počinitelji otuđili torbe s novčanicima, mobitelima i odjećom u vlasništvu tri osobe ukupne vrijednosti nekoliko tisuća kuna. Protiv nepoznatih počinitelja podnose se kaznene prijave Državnom odvjetništvu.

Jučer, u Viru, nepoznati su počinitelji, iz apartmana koje koriste češki i njemački državljani, otuđili nekoliko tisuća kuna i prijenosno računalo. Protiv nepoznatih počinitelja podnose se kaznene prijave Državnom odvjetništvu.

Jučer, u Ulici Bože Peričića u Zadru, nepoznati je počinitelj otuđio Fiat Uno u vlasništvu 62-godišnjaka vrijedan nekoliko tisuća kuna. Protiv nepoznatih počinitelja podnose se kaznene prijave Državnom odvjetništvu.

Jučer, u Ražancu, nepoznati je počinitelj, iz kuće u vlasništvu 67-godišnjaka otuđio više tisuća kuna. Protiv nepoznatog počinitelja podnosi se kaznena prijava Državnom odvjetništvu.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...