Ukradena tri novčanika, dva mobitela i računalo

Jučer, u Viru, Biogradu i Zadru, nepoznati su počinitelji otuđili novčanike s dokumentima i novcem u vlasništvu tri osobe. Materijalna šteta iznosi nekoliko tisuća kuna, a protiv nepoznatih počinitelja podnose se kaznene prijave Državnom odvjetništvu.

U Ulici akcije Maslenice i u Perivoju kraljice Madijevke u Zadru, nepoznati su počinitelji otuđili mobitele u vlasništvu 47-godišnjakinje i 48-godišnjaka vrijedne nekoliko tisuća kuna. Protiv nepoznatih počinitelja podnosi se kaznena prijava Državnom odvjetništvu.

U Sukošanu, nepoznati je počinitelj, iz apartmana kojeg koristi talijanski državljanin, otuđio prijenosno računalo vrijedno nekoliko tisuća kuna. Protiv nepoznatog počinitelja podnosi se kaznena prijava Državnom odvjetništvu.

Jučer u Sukošanu, nepoznati je počinitelj s čamca u vlasništvu češkog državljanina otuđio vanbrodski motor vrijedan više tisuća kuna. Protiv nepoznatog počinitelja podnosi se kaznena prijava Državnom odvjetništvu.

Jučer u Gračacu, nepoznati je počinitelj iz trgovine u vlasništvu trgovačkog društva otuđio alkoholno piće vrijedno više od tisuću kuna. Protiv nepoznatog počinitelja podnosi se kaznena prijava Državnom odvjetništvu.

Jučer, u Sv. Petru, nepoznati je počinitelj, iz apartmana kojeg koristi njemački državljanin, otuđio više od tisuću kuna. Protiv nepoznatog počinitelja podnosi se kaznena prijava Državnom odvjetništvu.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...