Ukradeni mobiteli, novčanici i nekoliko tisuća kuna

Jučer na Obali kneza Branimira i u Perivoju kraljice Jelene u Zadru, nepoznati su počinitelji otuđili mobitele u vlasništvu 44-godišnjaka i 25-godišnjaka ukupne vrijednosti nekoliko tisuća kuna. Protiv nepoznatih počinitelja podnose se kaznene prijave Državnom odvjetništvu.

U proteklih nekoliko dana, u Viru, nepoznati je počinitelj, iz dvorišta kuće,otuđio vanbrodski motor u vlasništvu 34-godišnjaka vrijedan nekoliko tisuća kuna. Protiv nepoznatog počinitelja podnosi se kaznena prijava Državnom odvjetništvu.

U proteklih nekoliko dana, u Ulici blajburških žrtava u Zadru, nepoznati je počinitelj, s kombija u vlasništvu 68-godišnjaka, otuđio dijelove vrijedne nekoliko tisuća kuna. Protiv nepoznatog počinitelja podnosi se kaznena prijava Državnom odvjetništvu.

U proteklih nekoliko dana, u Ulici Kamila Horvatina u Zadru, nepoznati je počinitelj iz kuće u vlasništvu 78-godišnjakinje otuđio nekoliko tisuća kuna. Protiv nepoznatog počinitelja podnosi se kaznena prijava Državnom odvjetništvu.

Jučer, na Širokoj ulici u Zadru i na plaži u Biogradu, nepoznati su počinitelji otuđili novčanike s novcem i dokumentima u vlasništvu državljana Slovenije i Francuske. Protiv nepoznatih počinitelja podnose se kaznene prijave Državnom odvjetništvu.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...