Ukradeno pet torbi, šest mobitela, jet ski, bicikl, tablet, I-pod…

Tijekom proteklog vikenda, u Biogradu, Kolanu, Novigradu, Murvici Donjoj i Privlaci, nepoznati su počinitelji otuđili torbice s novcem i dokumentima u vlasništvu pet osoba ukupne vrijednosti nekoliko tisuća kuna. Protiv nepoznatih počinitelja podnose se kaznene prijave Državnom odvjetništvu.

Tijekom proteklog vikenda, u Zatonu, Starigradu,Biogradu, Zadru, Viru i Kukljici, nepoznati su počinitelji otuđili mobitele u vlasništvu šest osoba ukupne vrijednosti nekoliko tisuća kuna. Protiv nepoznatih počinitelja podnose se kaznene prijave Državnom odvjetništvu.

U petak, u Viru, nepoznati je počinitelj, iz mora, otuđio jet ski Yamaha u vlasništvu državljanina Belgije vrijedan nekoliko desetaka tisuća kuna. Protiv nepoznatog počinitelja podnosi se kaznena prijava Državnom odvjetništvu.

U petak, u Ulici Majstora Radovana u Zadru, nepoznati je počinitelj otuđio bicikl u vlasništvu belgijskog državljanina vrijedan nekoliko tisuća kuna. Protiv nepoznatog počinitelja podnosi se kaznena prijava Državnom odvjetništvu.

U proteklih nekoliko dana, u Mrljanama na Pašmanu, nepoznati je počinitelj iz kuće u vlasništvu 58-godišnjakinje otuđio nekoliko tisuća kuna. Protiv nepoznatog počinitelja podnosi se kaznena prijava Državnom odvjetništvu.

Jučer, u Bibinjama, nepoznati je počinitelj iz kuće u vlasništvu 59-godišnjaka otuđio novčanik s novcem i dokumentima. Protiv nepoznatog počinitelja podnosi se kaznena prijava Državnom odvjetništvu.

U petak, u Ulici Vlade Gotovca u Zadru, nepoznati je počinitelj iz kuće u vlasništvu njemačke državljanke otuđio tablet, I-pod, foto-aparat i nakit ukupne vrijednosti nekoliko tisuća kuna. Protiv nepoznatog počinitelja podnosi se kaznena prijava Državnom odvjetništvu.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...