Ukradeno računalo, tablet, novac, torbice s mobitelima i novcem

Tijekom prošlog tjedna, na Obali kralja Petra Krešimira IV u Zadru, nepoznati je počinitelj otuđio mobitel u vlasništvu njemačke državljanke vrijedan nekoliko tisuća kuna. Protiv nepoznatog počinitelja podnosi se kaznena prijava Državnom odvjetništvu zbog krađe.

U proteklih nekoliko dana, u Viru i Zadru, nepoznati su počinitelji iz pet apartmana i kuća koje koriste hrvatski i strani državljani otuđili prijenosno računalo, tablet, novac i dokumente u vlasništvu više osoba. Materijalna šteta iznosi više desetaka tisuća kuna, a protiv nepoznatih počinitelja podnose se kaznene prijave Državnom odvjetništvu.

U proteklih nekoliko dana, u Turnju, nepoznati je počinitelj, iz garaže u vlasništvu 63-godišnjaka, otuđio brončane zupčanike vrijedne više tisuća kuna. Protiv nepoznatog počinitelja podnosi se kaznena prijava Državnom odvjetništvu.

U subotu, u Ulici Stomorica u Zadru, nepoznati je počinitelj, iz trgovine u vlasništvu trgovačkog društva, otuđio više od tisuću kuna. Protiv nepoznatog počinitelja podnosi se kaznena prijava Državnom odvjetništvu.

U subotu, u Ninu, nepoznati je počinitelj, s čamca u vlasništvu 59-godišnjaka otuđio vanbrodski motor vrijedan nekoliko tisuća kuna. Protiv nepoznatog počinitelja podnosi se kaznena prijava Državnom odvjetništvu.

U subotu, u Kukljici, nepoznati je počinitelj, s jedrilice u vlasništvu 61-godišnjaka otuđio novčanik s novcem i dokumentima. Protiv nepoznatog počinitelja podnosi se kaznena prijava Državnom odvjetništvu.

U subotu, na Obali kneza Trpimira u Zadru, nepoznati je počinitelj otuđio bicikl u vlasništvu 23-godišnjakinje vrijedan nekoliko tisuća kuna. Protiv nepoznatog počinitelja podnosi se kaznena prijava Državnom odvjetništvu.

Tijekom proteklog vikenda, u Zadru, nepoznati su počinitelji otuđili torbice s mobitelima i novčanicima u vlasništvu državljanki Nizozemske, Portugala i Španjolske.

Materijalna šteta iznosi gotovo dvadeset tisuća kuna, a protiv nepoznatih počinitelja podnose se kaznene prijave Državnom odvjetništvu.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...