Vladović, glavni oslonac kluba: “Mladoj momčadi ću pomoći da sazrije!”

POčele su pripreme KK Zadra za novu sezoni, na kojima je trener Ante Matulović kazao:

Pred nama je veliki posao. Imamo dosta izmijenjenu momčad u odnosu na prošlu sezonu i morat ćemo napraviti veliki posao tijekom priprema, jer nas očekuje vrlo zahtjevna sezona u kojoj ćemo igrati na dva kolosijeka, ABA ligu i hrvatsko prvenstvo. Zbog uigravanja momčadi smo predvidjeli 10-ak pripremnih utakmica, a prva je planirana za 21. kolovoza s jednom sveučilišnom ekipom iz SAD-a. Stručnom stožeru smo priključili Samira Žužu, nekadašnjeg igrača Zadra koji će uz Franka Sterlu biti pomoćni trener. Velika je stvar da nam se priključio Jakov Vladović čije će iskustvo biti od neizmjerne važnosti našoj mladoj momčadi.

MaU idućih nekoliko dana očekuje se dovođenje još dvojice igrača na pozicijama braniča i krila, a s imenima se zasad još ne izlazi u javnost.

Jakov Vladović, obzirom na svoje igračko iskustvo, bit će jedan od glavnih oslonaca Zadra u novoj sezoni.

Veselim se povratku u matični klub. Čeka nas neizvjesna sezona u kojoj ćemo imati dosta mladu momčad. Na meni je da im svojim iskustvom pomognem u sazrijevanju. Teško je sada razgovarati o rezultatskim dometima, treba vidjeti koji će nam se igrači još pridružiti, kazao je.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...