Voda iz šahta curi već 10 dana, a iz Vodovoda nema reakcije!

U ulici Brune Bušića, iza sportske dvorane Mocire prije deset dana, za vrijeme nevremena koje je pogodilo grad, uslijed bujice vode došlo je do oštećenja šahta i vodovodne cijevi.

Voda od tada neprestano curi, na što su reagirali okolni stanari, te nazvali zadarski Vodovod. Službenik koji je zaprimio poziv rekao je kako će poslati dežurnu ekipu kako bi otklonili kvar, i na tome je ostalo.

U sljedećih nekoliko dana nitko iz nadležne službe nije se pojavio, voda iz šahta i dalje danonoćno šiklja, a na drugi poziv iz Vodovoda stiže odgovor – kako postoje drugi prioriteti u njihovim intervencijama.

Količina vode koja je do sad iscurila gotovo je nemjerljiva, a kome će na koncu biti ispostavljen račun – ne zna se. Što se treba dogoditi, koliko vode će još isteći uzalud dok se iz Vodovoda odluče doći sanirati oštećeni šaht nije poznato. Srećom, ovog ljeta nije bilo suša, a da ih je i bilo, bi li odgovor iz nadležne gradske tvrtke bio isti?

Uzrečica “Žalite se Vodovodu” u ovom primjeru potpuno je utemeljena, jer reakcije na prijavu kvara nema i čini se da je potpuno uzaludna. Deset dana je isteklo, kao i velika količina vode, a koliko će još – pitajte Vodovod.

Šaht, puknuta cijev, puknuće cijevi, vodovod (2)

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...