Zadranin Ivan Santini potpisao za francuskog prvoligaša Caen

Ivan Santini u Francusku stiže iz Standard Liegea za koji je prošle sezone u 38 nastupa zabio 15 pogodaka. Ali, sa svojom momčadi osvojio i belgijski kup, piše Goal.hr.

Ivan Santini napustio je Standard Liege, te potpisao za francuskog prvoligaša Caen. Hrvatskog napadača ugovor s novim poslodavcem sljedeće tri godine, a Standard Liege će na ime odštete zaraditi dva milijuna eura. Ivan Santini tako je postao sedmo pojačanje Caena uoči nove prvenstvene sezone…”Oduševljeni smo, upravo smo doveli pravog golgetera, ali i igrača koji strašno puno radi za cijelu momčad” poručio je nakon predstavljanja novog igrača Xavier Gravelaine, izvršni direktor Caena, pa nastavio:

“Rekao sam vam prije godinu dana da ćemo uskoro početi dovoditi igrače sa sjajnim životopisom. Ovo je dokaz da sam bio u pravu.”

Zadovoljstvo odrađenim poslom nije krio niti predsjednik Caena Jean-Francois Fortin…
“Iskoristili smo veliku prigodu, pa doveli odličnog igrača. Naši potezi tijekom ljetnog prijelaznog roka samo su dokaz da klub napreduje na svim razinama. Ivan Santini će se sjajno uklopiti u našu momčad, a već je sam započeo s učenjem francuskog jezika” kazao jeFortin…

Ivan Santini u karijeri je branio boje zaprešićkog Intera, mlade momčadi Red Bull Salzburga, Ingolstadta, Zadra, Freiburga, Kortrijka i Standard Liegea za koji je u u 38 nastupa zabio 15 golova…

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...