Znakovi upozorenja koje ne smiješ ignorirati na početku veze

“Znala sam da nešto ne štima od prvog dana” – upravo sad, u ovom trenutku, minimalno 50 žena na svijetu razmišlja ovako o svom bivšem dečku. Na početku je jako teško stvoriti pravu sliku o nekome, pogotovo ako se uzmu u obzir leptirići u želucu, ali ipak, neki se znakovi upozorenja ne bi smjeli ignorirati unatoč leptirićima.

Premalo interesa

Nije dobro sve odmah servirati na pladnju, ali ako se frajer u fazi upoznavanja, kad bi se trebao najviše truditi, ponaša kao da mu je manje-više svejedno za tebe, vjeruj mu i bježi. Takav muškarac će koristiti tvoju pažnju kada mu to odgovara, a većinu će te vremena stavljati na drugo mjesto.

Previše emocija odjednom

Svaka od nas je upoznala onog jednog frajera koji je nakon 2 spoja spreman reći “volim te”. To je frajer koji će te već na početku bombardirati porukama i htjeti okupirati svaku slobodnu minutu tvog dana. Možda se nekima to čini simpatično i slatko, no to je pokazatelj da će kasnije u vezi biti posesivan i ljubomoran ako te ne može imati svaku minutu u danu.

Ružne priče o bivšima

Frajer koji ružno priča o svojoj bivšoj curi na prvih nekoliko spojeva je frajer koji će isto tako pričati o tebi. Nitko ne kaže da su bivše ljubavi zabranjena tema, ali za sve postoji vrijeme i mjesto – ako su monolozi o bivšim curama njegov odabir teme dok se tek upoznajete, bježi!

Priča samo o sebi

Uvijek će na spoju postojati osoba koja će pričati malo više i ona koja će pričati malo manje, ali mi pričamo o frajeru koji monopolizira razgovor i priča samo i isključivo o sebi. Egocentrično ponašanje nije samo problematično zbog dosadnih razgovora na spoju… U vezi postaje puno gore.

Bezobrazluk prema ljudima

Najbolju sliku o nekome možeš dobiti ako promatraš kako se ponaša prema ljudima koje ne pokušava impresionirati. Ako je divan prema tebi a krajnje bezobrazan prema konobaru, pitanje je vremena kad će postati bezobrazan prema tebi.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...