Zrće dnevno utrži nevjerojatnih milijun eura!

Hrvatska Ibiza ove sezone ruši sve rekorde jer partijaneri sa svih strana svijeta okupirali su najpoznatiju hrvatsku plažu. Srećom, 20.000 mladih u Hrvatsku dolazi širokih osmijeha i punih novčanika.

Priče o zatezanju remena barem na ovoj plaži ne drže vodu jer ovdje vrijedi samo ona stara ‘ima se može se’.

Zabava košta. Na Zrće idu svaki večer, ulaz u klubove plaća se 50-150 kuna, samo jedno pivo u limenci košta 40, a koktel 100 kuna.

Prije samog partijanja, turisti troše i po danu, u Novalji – gdje vole posjetiti raznovrsne štandove.

“Za suvenire su Talijani, a za alkohol Britanci. Znaju ostaviti do 300 kuna, što ne potroše na alkohol, ostave tu”, tvrdi prodavačica Ivana Rogić.

Htjeli oni to sebi priznati ili ne, kad tad ovi partijaneri morat će nešto pojesti jer od tekućine se ne živi. No, gle čuda – i cijena spize itekako im je prihvatljiva!

“Najbolji potrošači su se nama pokazali Britanci, oni su broj jedan u svemu dok su se naši ljudi nama osobno pokazali kao najlošiji”, otkriva vlasnik Fast fooda Duško Kolundžija.

Jer pizza za 60 ili sendvič od 40 kuna hrvatskoj klijenteli posve je drukčijeg okusa. No, hedonizam košta, zar ne? I to otprilike 70 milijuna eura, koliko se svakog ljeta potroši na Zrću.

Više u prilogu RTL televizije…

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...