Anno 925: Dvoje naših u RTL-ovom TV spektaklu; ‘Ajmo Božica, ‘ajmo Ante!

Sinoć je počeo povijesni show RTL televizije ‘Anno: Ljeta Gospodnjeg 925.’ u kojem ćemo gledati 16 živopisnih kandidata kako se snalaze u uvjetima koji su vladali u 10. stoljeću

Zadarska županija ima čak dvoje svojih predstavnika – Božicu iz Gračaca i Antu iz Ražanca, a kako ih se predstavlja pročitajte u nastavku.

Božica Jurkić

Božica Jurkić ima 51 godinu i dolazi iz Gračaca. Majka je petero djece i baka dvoje unučadi. U slobodno vrijeme bavi se tkanjem, filcanjem, štrikanjem, heklanjem, vezenjem i izradom nakita. Bavila se i cvjećarstvom i ugostiteljstvom, a danas je predsjednica udruge „Vilin dol“ koja promiče ličku kulturu. Za sebe kaže da je stroga, poštena, iskrena i osjećajna, a kod bližnjih cijeni čast, poštenje i lojalnost. Neostvarena želja joj je dobitak na lutriji.

Ante Jović

Ante Jović ima 32 godine i dolazi iz mjesta Ražanac u blizini Zadra. Otac je dvoje djece, završio je Nadbiskupsku klasičnu gimnaziju i prometnu školu, a za sebe kaže da je zanimljiv i komunikativan. U show se prijavio jer voli izazove, u slobodno vrijeme odlazi u divljinu, a boravak u 10. stoljeću će mu lakše pasti jer se kod kuće bavi poljoprivredom i stočarstvom. Ima mnogo neostvarenih želja, no samo jednu osobinu koji ne podnosi kod drugih – licemjerje.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...