Baletna udruga Pirueta otvara novu plesačku sezonu

Baletna udruga PIRUETA otvara novu plesačku sezonu koja otpočinje 4.10.2016.godine te poziva sve zainteresirane male i velike (buduće) plesače da se što prije prijave na broj 0959108580, te na taj način osiguraju svoje mjesto u ovom atraktivnom i nadasve kvalitetnom plesačkom centru izgrađenom po svim svjetskim plesačkim parametrima.

Ako želite da i Vaše dijete bude dijelom sjajnih, velikih scenskih projekata za koje se tražila karta više, a kao što su to bili „Sheherezada“ i recentno „Andersenovo carstvo“ – ovo je prava prilika za vas!

Lokacija održavanja nastave jest također na zavidnom profesionalnom nivou – baletna se dvorana proteže na čitavih 210 m kvadratnih te je jedina takva u Hrvatskoj koja posjeduje visoku opremljenost te adekvatni, amortizirani pod za plesače, „Harlequin“.

Adresa jest Ante Starčevića 1, prvi kat Autobusnoga kolodvora. Nastava se u cijelosti odvija uz Vinku Zekić, balerinu i koreografkinju sa zavidnom i bogatom plesačkom biografijom. Ona je idejna i umjetnička osnivačica PIRUETE, a svoje je plesno umijeće brusila na prestižnoj Accademiji Nazionale di danza te u Balletto di Roma, poznatih širom Europe, kao i svijeta. Iza nje je uspješna dugogodišnja plesna karijera u zemlji u kojoj se i školovala, pa je tako nastupala unutar “Spellbound dance company”, u “Teatru Renato Greco” , kao i na brojnim manifestacijama na poznatoj talijanskoj televiziji Rai tv. Isto tako, do sada je održala brojne seminare edukativnoga karaktera u odreda najvećim plesnim centrima širom čitave Italije.

Baletna udruga PIRUETA osnivač je i prvoga natjecanja u solo plesu pod nazivom „Solo art“, i to u pet plesnih kategorija, a tijekom godine također organizira i brojne baletne seminare, predstave i ostale srodne aktivnosti na polju plesnih i izvedbenih umjetnosti.

Klasični, moderni, suvremeni ples – sve Vas očekuje na jednom mjestu! Baletna udruga PIRUETA! Pridružite se njihovim sjajnim plesačima što prije!

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...