Darussafaka Dogus i Fenerbahce u finalu; Zadar u borbi za treće mjesto

Jake turske momčadi Darussafaka Dogus i Fenerbahce izborile su finale trećeg izdanja Zadar Dogus Basketball Tournamenta. Darussafaka Dogus u svojoj drugoj utakmici na turniru pokazala je kako je u ovoj predsezoni iznimno motivirana i spremna te s visokih 80-57 nadigrala podgoričku Budućnost Voli. Will Clyburn je s 24 koša predvodio tursku momčad do uspjeha. Nemanja Vranješ s 13 i Petar Popović s 12 bili su naučinkovitiji kod crnogorske ekipe.

U posljednjoj utakmici razigravanja po skupinama momčad Željka Obradovića je nadigrala Cedevitu 77-88 te izborila finale sa Darussafakom Dogus i priliku za treće uzastopno osvajanje naslova pobjednika Zadar Dogus Basketball Tournamenta. U redovima Fenerbahcea, James William Nunnally i Melih Mahmutglu su postigli po 18, a Ekpeme Friday Udoh 16 koševa, dok je kod Cedevite najefikasniji bio Mirza Begić s 18 poena.

Najveće iznenađenje na ovogodišnjem Zadar Dogus Basketball Tournamentu pripremili su svojim navijačima igrači Zadra izborivši drugo mjesto u skupini koje im donosi neizvjesnu borbu i priliku za osvajanje trećeg mjesta.
Treći uzastopni Zadar Dogus Basketball Tournament održava se pod pokroviteljstvom Predsjednice Republike Hrvatske Kolinde Grabar-Kitarović.
Ulaznice za finale turnira mogu se kupiti na blagajni ŠC Višnjik.
Raspored utakmica :
25.09. (NEDJELJA)
16:00 – BUDUĆNOST VOLI – KK CEDEVITA

18:30 – KK ZADAR – LOKOMOTIV KUBAN

21:00 – FENERBAHCE – DARUSSAFAKA DOGUS

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...