Festival „Moja poduzetna Hrvatska“ – na 20 štandova najbolje od domaćih proizvoda

U subotu 8. listopada 2016. održava se Festival poduzetništva, obrta i OPG-a „Moja poduzetna Hrvatska“, u sklopu Poslovnog uzleta grada Zadra. Riječ je o najvećoj nacionalnoj manifestaciji koja okuplja lokalne i nacionalne male i srednje poduzetnike, obrtnike i OPG- ove s ciljem predstavljanja, popularizacije i prodaje njihovih proizvoda.

Od jutarnjih sati pa sve do navečer svi posjetitelji moći će i uživati u bogatom sadržaju prodajno-izložbenog sajma poduzetnika i obrtnika, gastro showa te izložbe starih zanata.

Pokretanje ovog projekta predstavlja idealnu priliku za predstavljanje naših malih i srednjih poduzetnika na sajmovima širom Hrvatske te njihovih proizvoda i usluga, ali i mogućnost ostvarivanja novih poslovnih kontakata i međusobnih povezivanja s ciljem proširenja i unapređenja poslovanja.

Na više od 20 štandova moći ćete degustirati i kupiti domaće proizvode od izlagača iz Zadarske županije, kao i cijele Hrvatske.

Uz navedeni prezentacijsko-prodajni aspekt bit će organiziran i gastro show te će kuhar Branko Ognjenović podijeliti oko 300 porcija kajgane s gljivama, a uz sve to bit će organizirane i kreativne radionice za djecu.

Ako se još niste prijavili, a imate obrt, OPG ili poduzeće, prijave se još uvijek primaju na email: [email protected], a sve dodatne informacije možete dobiti pozivom na broj telefona: 01/6326-021 ili 01/6326-030. Festival je i prezentacijske i prodajne naravi, tako da ga zainteresirani mogu posjetiti, a mogu i prodavati proizvode.

Cilj projekta je popularizacija i promocija malog i srednjeg poduzetništva, obrta i OPG-ova uz podršku gradova, županija, Hrvatske gospodarske komore i Hrvatske zajednice županija.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...