HAK: Pripazite, magla stvara probleme na A1 i u Lici

Magla smanjuje vidljivost i usporava vožnju mjestimice u Lici i na autocesti A1, između tunela Mala Kapela i Otočac te čvora Gospić i tunela Sveti Rok, izvijestio je Hrvatski autoklub (HAK).

Pojačan je promet povremeno na gradskim prometnicama i obilaznicama, a mogući su zastoji na dionicama cesta gdje traju radovi.

Na autocesti A4 Goričan-Zagreb do 7. rujna zatvoren je izlazni krak čvora Sveta Helena iz smjera Goričana u smjeru Bjelovara i Vrbovca te izlazni krak čvora Sveta Helena iz smjera Goričana u smjeru Svete Helene. Obilasci: iz smjera Goričana u smjeru Bjelovara i Vrbovca je čvor Komin.

Za sav promet zbog radova zatvorene su ceste: most Hambarište na DC42 Vrbovsko-Ogulin. Obilazak za vozila do 15t je lokalnom cestom LC58036 Vrbovsko-Kučaj-Okruglica, a za vozila preko 15 tona autocestama A1 i A6 (čvor Vrbovsko-čvor Bosiljevo 2- čvor Ogulin); DC24 Zabok-Zlatar Bistrica od Luga Zabočkog do Bedekovčine (od kraja parkirališta Opće bolnice Zabok do spoja s brzom cestom u Bedekovčini); ŽC5209 Ponte Porton-Vižinada. Obilazak:Vižinada-Tićan-Karojba-Motovun-D44 Ponte Porton.

Do završetka radova preko graničnoga prijelaza Županja promet će teći preko pet kolničkih traka, a ne preko deset redovnih. Moguće su gužve i duža čekanja na prelazak državne granice, posebice vikendima. Trajekti i katamarani plove prema redu plovidbe, piše Index.hr.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...