Hana se pretvorila u Grdovića: On oduševljen njenom izvedbom!

Najbolju izvedbu pjesmom ‘Bolje živim nego ministar’ u prvoj epizodi treće sezone showa ‘Tvoje lice zvuči poznato’ ostvarila je Hana Hegedušić. Transformacijom u Mladena Grdovića izazvala je salve smijeha publike i žirija, a za tportal je otkrila je li joj se bilo teško uživjeti u zadarskog pjevača, sluša li njegovu glazbu i kakve uloge priželjkuje u narednim emisijama, piše Tportal.hr.

‘Bilo mi je jako zabavno biti Mladen Grdović. Nije mi bilo teško uživjeti se u ulogu, ali mi je teško bilo suzdržati se da ne prasnem u smijeh prilikom izvođenja. Kad god bih pogledala nekoga, a svi su umirali od smijeha, jedva sam ostala ozbiljna. Goran Navojec skoro se rasplakao od smijeha, ali sam to odradila iznad svih očekivanja’, rekla nam je Hana koja inače ne sluša pjesme zadarskog pjevača.

Kad je riječ o budućim ulogama u showu, nema prevelikih želja.

‘Mislim da sam da je to s Grdovićem bio moj vrhunac, za dalje ne znam kako će biti. Ni u snu ga nisam priželjkivala, tako da nemam prevelikih želja oko budućih uloga’, kaže glumica. Od nastupa u showu prijatelji, kolege i suradnici zasuli su je brojnim porukama i čestitkama. Među čestitarima i oduševljenim gledateljima bila je i Hanina kolegica Minja Majurec koja je na svom facebook-profilu napisala da je Hana bila genijalna te kazališna redateljica Nora Krstulović koja je Hani poručila: ‘Ti si vrh vrhova! Plačemo od smijeha. Ne mogu do daha doći!’

‘Jako sam sretna što su mi se ljudi smijali i voljela bih da imam prostora da opet mogu tako uveseliti ljude. U idućoj emisiji sam Whitney Houston koja je dosta ozbiljna pa to s njom neću moći ostvariti, jedino ako padnem na sceni’, smije se Hana. Trenutačno se sprema za premijeru mjuzikla ‘Pacijenti’ 4. listopada u dvorani Lisinski, u kojem ima glavnu ulogu.

Kako doznajemo od menadžera Mladena Grdovića, Ljube Šeperića, pjevač je oduševljen Haninom izvedbom u showu.
‘Nazvao me odmah nakon emisije i rekao da ga je super skinula i odlično odradila svoju transformaciju’, rekao nam je menadžer.

 

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...