HDZ NA BILOM BRIGU I U GAŽENICI: “Borit ćemo se za radna mjesta i ostanak mladih na našem području”

Zadarski kandidati Hrvatske demokratske zajednice s liste za 9. izbornu jedinicu u srijedu su obišli gradske četvrti Bili Brig i Gaženicu.

Grozdana Perić, Davor Lončar, Martin Baričević, Božidar Longin i predsjednik ŽO HDZ-a Zadarske županije, Božidar Kalmeta družili su se s građanima i razgovarali s njima o problemima s kojima se svakodnevno susreću. Također, predstavili su program Hrvatske demokratske zajednice koji nudi kvalitetna rješenja za gospodarski rast, nova radna mjesta, demografsku obnovu, pronatalitetnu politiku, snažne institucije i društvenu pravednost.

– Zadaća svakog saborskog zastupnika je, među ostalim, boriti se za otvaranje novih radnih mjesta i za ostanak mladih na našem području, a to sam već pokazao i kao načelnik Poličnika jer smo u našim gospodarskim zonama zaposlili više od 1200 ljudi. Zalagat ću se za realizaciju svih projekata koji budu kandidirani od strane općina i gradova naše županije kako bi se naš kraj razvijao i gospodarski napredovao, poručio je građanima Davor Lončar, osmi na listi HDZ-a.

– Radit ću u Saboru s jednakim elanom kao što sam radio kao načelnik općine Jasenice u svojih pet mandata. Kroz to smo razdoblje od naših mjesta stvorili lokacije ugodne za život, obećao je načelnik Jasenica i trinaesti na listi, Martin Baričević.

Grozdana Perić naglasila je i poručila kako moramo izaći na izbore 11. rujna jer nije svejedno tko će voditi ovu zemlju i koju će politiku zastupati. – Hrvatska demokratska zajednica zastupa politiku ravnomjernog razvoja svih djelova Hrvatske, a ne samo određenih gradova ili regija. Zbog toga HDZ treba pobjediti na parlmentarnim izborima jer je to jedina garancija da ćemo imati Zadar i Zadarsku županiju kakvu želimo i zaslužujemo.

Predsjednik ŽO HDZ-a i gradonačelnik Zadra, Božidar Kalmeta podsjetio je kako je Bili Brig izgledao nekad, a kako izgleda danas.

– Svjedoci ste toga da s Bilom Brigom živim jednako kao i vi. Bio sam tu dok je bio izoliran i dok su ove ulice bile pune prašine. Od tada do danas se puno toga napravilo. Stoga vas pozivam da 11. rujna odvagnete tko je što napravio, a tko nije, tko radi, a tko daje prazna obećanja, jer politika je upravo to – rad za opću dobrobit, dobrobit svih nas i naše djece, kazao je Kalmeta.

Građanima iz predjela Sinjoretovo gradonačelnik Zadra zahvalio je na dolasku na predizborni skup i druženje uz uvjerenje da će HDZ-ova lista premoćno pobijediti u tom kvartu…

– Nikad nismo odavde otišli, a da nismo bili uvjereni da će svi građani ovoga kvarta dati potporu HDZ-u. Mislm da ni ovaj put dileme nema i da je pravi izbor za vas Hrvatska demokratska zajednica i Andrej Plenković kao premijer hrvatske Vlade. To su i ovih pet kandidata koji će u Saboru i Vladi zastupati vaše i naše intrese. Vjerujem u sigurnu pobjedu i devet mandata u 9. izbornoj jedinici, zaključio je Kalmeta.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...