Još jedno kopiranje Snapchata; WhatsApp uvodi velike promjene

Snapchat je uspio promijeniti još jednu dosad popularnu aplikaciju. Korisnici WhatsAppa na platformi Android sada po fotografijama koje snime koristeći tu aplikaciju mogu crtati i fotografijama dodati naljepnice.

Naime, najnovija verzija te aplikacije koja je u beta fazi, korisnicima omogućava crtanje i pisanje po fotkama te pristup prednjoj bljeskalici za bolje selfieje. Ako snimite fotografiju pomoću WhatsAppa, alati za obradu će se pojaviti odmah nakon snimanja, a putem ikonice olovke i slova ‘T’ korisnici će moći pisati i crtati po fotografiji koristeći različite boje. Moći će fotku i ukrasiti naljepnicama te koristiti bljeskalicu na prednjoj kameri.

WhatsAppov servis za slanje i primanje poruka doživjet će nadogradnju pa će korisnici moći prosljeđivati poruke većem broju ljudi odjednom, što dosad nije bilo moguće.

Ako želite iskušati nove opcije odmah, na web stranici WhatsAppa u Google Play trgovinu prijavite se kao testeri, a nakon toga bit će vam omogućeno skidanje najnovije verzije aplikacije, piše Index.hr.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...