Karamarko ima novu ljubav: Umjesto politike kajak, umjesto HDZ-a skvoš!

Bivši šef HDZ-a Tomislav Karamarko cijelo se ljeto bavio kajakingom i nije uopće mislio na politiku.

U ponedjeljak, nakon relativne pobjede HDZ-a na čelu s novim predsjednikom Andrejom Plenkovićem, u užem krugu bivšeg predsjednika, moglo se čuti kako je iznimno sretan zbog pobjede svoje stranke. On je svoj dio posla obavio, u svojem mandatu, kaže nam sugovornik blizak njemu, dobio je pet izbora, a ova pobjeda je naslonjena na to. Također, slomljen je Zoran Milanović, šef SDP-a, pišu 24sata.

Ovoga se ljeta, nakon što je dao ostavku na mjesto šefa HDZ-a, posvetio sebi i obitelji. Otkrio je nove ljubavi u sportu, a jedna od njih postala je kajaking.

Iako je prošle godine već probao kajak, ovoga se ljeta totalno zaljubio u veslanje brzacima rijeke Zrmanje.

Svakih sedam dana odlazio je do Zadra, kraja iz kojeg potječe, te se opuštao i uživao u prirodi oko rijeke Zrmanje. Veslao bi 14 kilometara svaki tjedan uz brojne kaskade i slapove.

Bacam se niz slapove i uživam. Riječ je o izazovu i adrenalinu. Ukupno sam u četiri puta, koliko sam veslao, prošao 60 kilometara. Priroda je predivna, čist je zrak… Takvu izmjenu kisika u plućima nisam još doživio. Zaista sam uživao u tome i planiram ponovno ići tijekom ovog mjeseca, rekao je Karamarko, koji je sa sobom vodio sina, ali i najuži krug prijatelja. Prva ljubav mu je bila košarka, a onda je krenuo sa skvošem. Skvoš je tako postao njegova glavna rekreacija, trenira ga dva puta tjedno i izvrstan je ispušni ventil od stresa. Skvoš će svakako nastaviti trenirati preko godine, ali kajaking je definitivno postao njegov omiljeni sport preko ljeta.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...