Kiša jučer pogodovala u čak 13 nesreća; Najteži slučajevi na Meladi i kod Hitne

62-godišnjak je izazvao prometnu nesreću koja se jučer oko 18 sati i 25 minuta dogodila na Meladi, na križanju ulica Ive Senjanina i Benka Benkovića. U spomenutoj prometnoj nesreći stradala je 44-godišnja Zadranka nakon što se svojim automobilom u stražnji kraj njezinog zabio 62-godišnjak. Muškarac brzinu nije prilagodio kišnim uvjetima na cesti radi čega je proklizao i ženu poslao u zadarsku bolnicu.

62-godišnjak je zbog izazivanja prometne nesreće dobio prekršajnu prijavu, ali nije jedini – tijekom jučerašnjeg dana zabilježeno je čak 13 prometnih nesreća, među kojima se može izdvojiti i ona na križanju Nikole Tesle i Franje Tuđmana.

Ona se dogodila oko 18 sati i 10 minuta, a sudjelovala su dva automobila – jedan u kojim je upravljao 37-godišnjak, a drugi kojim je upravljao 77-godišnjak. Njihovi automobili su se sudarili na sredini raskrižja, a tamo su se u isto vrijeme našli, tvrde, jer im je obojici bilo upaljeno zeleno svjetlo na semaforu!

Detalji se i dalje utvrđuju, ali težina ozljeda već je utvrđena – vozači su prošli s lakšim tjelesnim ozljedama, a 62-godišnja putnica u jednom od automobila zadobila je teške tjelesne ozljede te je zadržana u OB Zadar. Srećom, hitna je bila blizu za brzu intervenciju.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...