Kristijan Kapović i Božidar Kalmeta zahvalili se građanima na glasovima

Svoje zahvale građanima za glasove koje su im dodijelili na izborima uputili su Kristijan Kapović kao kandidat za zastupnika na listi “Koalicija za premijera” i Božidar Kalmeta u ime ŽO HDZ-a Zadar. U nastavku pročitajte što su poručili svojim biračima.

Drage građanke i građani,

Kao kandidat za zastupnika u Hrvatskom Saboru i nositelj liste ,,Koalicija za premijera” u IX. Izbornoj jedinici, želim Vam se zahvaliti na podršci koju ste mi pružili. Poglavito se želim zahvaliti svim stanovnicima zapadnog dijela Zadarske županije koji su nam pružili nadprosječnu potporu u svojim mjestima u odnosu na ostvareni rezultat. Zahvaljujem se i svim ostalim mjestima i gradovima koja su nam pružili potporu u pokušaju da predstavljamo njihove interese u Hrvatskom Saboru. Najviše od svega želim se zahvaliti mještanima mog otoka Vira gdje smo ostvarili pobjedu, odnosno dobili većinsku potporu birača.

Kristijan Kapović


Poštovane građanke i građani,

Čast mi je i zadovoljstvo zahvaliti svima vama koji ste na ovim izvanrednim parlamentarnim izborima svoje povjerenje nedvojbeno ukazali Hrvatskoj demokratskoj zajednici i partnerima, jer smo zajedničkim snagama ostvarili pobjedu u gradu Zadru, Zadarskoj županiji i čitavoj 9. izbornoj jedinici.

Zahvaljujem i svim ostalim biračima na sudjelovanju na izborima jer ste doprinijeli da ovi izbori u Zadru i Zadarskoj županiji proteknu u demokratskom i dostojanstvenom ozračju.

Zahvaljujem i svim kandidatima na njihovom izvanrednom angažmanu, a posebno čestitam onima koji su izabrani u Hrvatski sabor i koji će imati čast i obvezu zastupati interese i očekivanja građana.

Cijenjeni birači, uvjerenja sam da će svaki vaš glas biti važan doprinos izgradnji bolje budućnosti kako u gradu Zadru i Zadarskoj županiji tako i u cijeloj našoj domovini Hrvatskoj.

Zahvaljujem još jednom svima vama, drage građanke i građani,  članovi, simpatizeri i partneri ponosne Hrvatske demokratske zajednice koji ste zajedništvom i kvalitetnim radom pridonijeli ovoj pobjedi!

S poštovanjem,

U ime Županijskog odbora, svih Gradskih i Općinskih odbora i Temeljnih ogranaka HDZ-a
Predsjednik Županijskog odbora HDZ-a Zadarske županije
Božidar Kalmeta, dipl. ing.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...