Live Acoustic Thursday u Factory Baru vaš je “happening” za ovaj četvrtak

The Factory Bar Vas ovaj četvrtak poziva na prvi ovogodišnji Live Acoustic Thursday.
Ovaj četvrtak za Vas su tu uvijek rado viđeni Acoustic Soulsi.

Acoustic Souls, domaći rock bend koji dolazi iz Đakova i s dvije akustične gitare izvodi autorske pjesme na engleskom jeziku, predstavlja album prvijenac “The Road”. Bend čine Tomislav Užarević (vokal i gitara) i Vjekoslav Valetić ‐W SoulBear (gitara i vokal).

Dvojac se udružuje u travnju 2011.g. i kreće s ambicioznim rasporedom nastupa u prosjeku, svaki drugi dan diljem Hrvatske. U početku izvode strane rock hitove s Billboard ljestvica u vlastitim akustičnim aranžmanima i obradama, istovremeno pripremajući autorski album, “The Road”.

Tomislav je glavni vokal, a iskustvo je stekao u vlastitom bendu THP, iza kojeg stoji izdan autorski CD i brojni nastupi. Umijeće sviranja tamburice koje je svladao kao član đakovačkog KUD‐a Tena, danas mu je od presudnog značaja u stvaranju glazbenih aranžmana i definira njegov vlastiti instrumentalni potpis.

W SoulBear je osnivač benda koji se glazbom bavi 20 godina. Svojedobno je bio jedan od osnivača đakovačkog benda Nova, dobitnika nagrade RVG‐a, čija su 4 studijska albuma bila pohvaljena od kritike i publike te dvostruko nominirana za diskografske nagrade, Crni Mačak i Porin. Struka ga je okitila titulom jednog od ponajboljih domaćih bas gitarista, dok se danas ističe jedinstvenim akustičnim “finger picking” stilom.

Za sve upite i rezervacije obrtatite se na broj 0977302662.

14285730_332944370385631_974608493_o

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...