Maj Kovačević potpisao za Zadar!

KK Zadar je danas potpisao jednogodišnji ugovor sa 26-godišnjim slovenskim braničem Majom Kovačevićem, koji se u iznimno dobrom izdanju predstavio na jučer završenom Zadar Dogus Basketball Tournamentu, na kojem je Zadar osvojio treće mjesto.

196 cm visoki Kovačević, koji igra na pozicijama 1 i 2, prošle je sezone nastupao za Široki, gdje je prosječno ostvarivao učinak od 13,4 poena, te 2 skoka i 2 asistencije po utakmici.

U karijeri je još nastupao za slovenske klubove Krka, Zlatorog i Geoplin Slovan, slovačke klubove Bemaco SPU Nitra i Rieker Komarno te grčki klub AO Pagrati.

Iznimno smo zadovoljni što smo potpisali Kovačevića koji je već pokazao da je pravo pojačanje. Dokazao se dobrim nastupima na ZDBT-u iako mu nije bilo lako jer je bio ‘pod povećalom’. Pokazao je stabilnost i psihološku zrelost, a radi se o jako kvalitetnom momku, kako na terenu tako i van njega. Sigurno je da će nam poboljšati rotaciju u vanjskoj liniji, on je igrač energije i dobrih obrambenih sposobnosti. Igrač je koji odlično igra u oba pravca, dobar je šuter, a i u obrani je pouzdan te smatram da će u Zadru biti još bolji nego li prošle sezone u Širokom, rekao je sportski direktor Zadra Branko Skroče.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...