Matulović uoči večerašnje utakmice protiv agresivnog FMP-a: “Navijači, budite naš šesti igrač!”

Pred košarkašima Zadra prva je službena utakmica u novoj sezoni 2016/17.

Danas, 30. rujna s početkom u 21 sat Zadar će na Višnjiku ugostiti beogradski FMP, u prvom kolu regionalne ABA lige.

FMP je momčad koju se nipošto ne smije podcijeniti. U pripremnom razdoblju su dobili sedam od devet utakmica, što znači da se radi o izuzetno dobrom protivniku. Mladi su, vrlo potentni i moramo ih shvatiti maksimalno ozbiljno od samog početka, upozorava trener Ante Matulović uoči svoje prve službene utakmice na klupi Zadra. Dobar nastup na ZDBT-u i osvojeno treće mjesto podignulo je samopouzdanje u njegovoj momčadi…

Taj turnir smo odradili vrlo kvalitetno i došli do određene forme, za koju možemo reći da je na zadovoljavajućoj razini, natjecateljska, baš onakva kakvu smo priželjkivali prije početka prvenstva. I ovaj tjedan smo vrlo dobro trenirali i sada to trebamo pretočiti na teren i osvojiti prve bodove ove sezone.

 

Matulović je svjestan da će im za dobar početak sezone biti potrebna i bučna potpora navijača. Godišnje ulaznice dobro se prodaju, tako da se u petak očekuje dobro popunjena Dvorana Krešimira Ćosića.

Pozivam sve da dođu i podrže ovu mladu momčad. Ovim momcima će to sigurno jako puno značiti, kao što im je značilo na turniru. Mogu reći da su dosta dobra klapa i na terenu i van njega i nadam se da će se između momčadi i navijača stvoriti takva sinergija da oni ove sezone, kao nekada, budu naš šesti igrač, poručio je Matulović.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...