Međunarodna razmjena mladih organizirana je u Zadru

Europski dom Slavonski Brod u suradnji s partnerima iz devet europskih zemalja organizira međunarodnu razmjenu mladih u Zadru, u vremenu od 1. do 9. rujna 2016. godine.

Razmjena se održava u okviru projekta mladih *The Wining the Game /Erasmus+/, koji je pokrenut sa svrhom povišenja zapošljivosti mladih i poticanja na razvijenije kompetencija za prepoznavanje i iskorištavanje poduzetničkih mogućnosti. U projektu će izravno sudjelovati 90 mladih i različitih europskih zemalja.

Mladi će na razmjeni imati priliku razmijeniti primjere dobre prakse vezane za socijalno poduzetništvo i usvajati inovativne poduzetničke vještine.

Svakodnevno su organizirane edukativne radionice za Brođane, Zadrane i međunarodne sudionike u Omladinskom hoselu na Boriku, od 9.30 do 19 sati, a večernji će sati biti posvećeni predstavljanju zemalja i organizacija iz kojih mladih dolaze,  interkulturalnim večerima, kvizovima znanja i nastupima mladih autora.


Vijesti Antene Zadar slušajte na 97,2 MHz, te online na 972.fm na svaki puni sat od 8 do 16 sati. Slušajte i Jutarnju kroniku radnim danom u 7 sati. Svakako nas pratite i na društvenim mrežama Facebook, Twitter, Instagram i YouTube. Preuzmite naše aplikacije za iOS i Android uređaje, kako bi vam bili još dostupniji u svakom trenutku.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...