Milan Bandić sutra na Narodnom trgu i kninskom Veleučilištu “Marko Marulić”

Milan Bandić u posjetu Zadru skupa sa nositeljima liste IX izborne jedinice na čelu sa Kristijanom Kapovićem poziva sve građane, birače i simpatizere na druženje u četvrtak 8. rujna.2016. u 10 sati na Narodnom Trgu.

Nadalje, u 13:00 sati na Veleučilištu “Marko Marulić” u Kninu, održat će predstavljanje buduće Vlade Republike Hrvatske!

“Sjednicom Vlade u Kninu predsjedat će budući premijer Milan Bandić, a predstavit će se i ministri koji će predložiti žurne mjere potrebne kako bi Hrvatska krenula iz krize ka zemlji blagostanja, rada i solidarnosti.

Cijeli tijek sjednice biti će otvoren za javnost, neće biti zatvorenog dijela sjednice niti naknadne telefonske sjednice koje će kao takve biti ukinute.” – stoji u pozivu.

 


Vijesti Antene Zadar slušajte na 97,2 MHz, te online na 972.fm na svaki puni sat od 8 do 16 sati. Slušajte i Jutarnju kroniku radnim danom u 7 sati. Svakako nas pratite i na društvenim mrežama Facebook, Twitter, Instagram i YouTube. Preuzmite naše aplikacije za iOS i Android uređaje, kako bi vam bili još dostupniji u svakom trenutku.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...