MODES imenovao 24 koordinatora za Zadarsku županiju

Kao pripremu za nadolazeće lokalne izbore, MODES je imenovao 24 koordinatora za Zadarsku županiju. Moderna demokratska snaga tim nam je putem poslala dopis koji prenosimo u nastavku.

Sukladno Statutu stranke te postavljenim ciljevima s obzirom na nadolazeće lokalne izbore Moderna demokratska snaga (MODES) imenovala je 24 koordinatora podružnica na području Zadarske županije.

MODES zauzima sve značajniju ulogu na hrvatskoj političkoj sceni, a ovim imenovanjima na području Zadarske županije potvrđuje status jedne od najsnažnijih političkih opcija što je ujedno i potvrda dobrih i kvalitetnih poteza stranke od njezinoga osnutka. Naime, unatoč nizu ponuda od raznih stranaka i koalicija na nedavno održanim izborima za Hrvatski sabor, MODES je nakon niza sastanaka i konzultacija, donio odluku kako neće sudjelovati na izborima, odnosno kako niti jednoj opciji neće dati svoju punu podršku jer u njima ne prepoznaje vrijednosti na kojima počiva stranka, nego je svojim članovima i simpatizerima sugerirao da daju glas preferencijalno prepoznatljivim i kvalitetnim pojedincima. MODES je bez obzira na odluku da ne sudjeluje na parlamentarnim izborima prezentirao  programe i projekte usmjerene isključivo na dobrobit društva u cjelini, te ih ponudio budućoj Vladi RH na provođenje, bez ikakvih uvjeta.

Ponosni smo što su ciljeve i programe MODES-a koje svakodnevno provodimo, prepoznali mnogi ugledni pojedinci, skupine i udruge čemu ujedno svjedoči popis podružnica kojima su obuhvaćene mnoge općine i gradovi Zadarske županije. Koordinatori preuzimaju obvezu u najkraćem roku ustrojiti podružnice.

Koordinatori podružnica za Zadarsku županiju (MODES):

Pakoštane – Ive Knežević,

Sv. Filip i Jakov – Jovita Pirović,

Sukošan – Tonči Grdović,

Bibinje – Marin Sikirić,

Zadar – Ivica Vlakić,

Nin – Veljko Šalov,

Biograd – Mišel Tepša,

Privlaka – Petar Mustać,

Vrsi – Marija Berec,

Poličnik – Hrvoje Surać,

Zemunik – Ante Šestan,

Galovac – Ivan Gulan,

Škabrnja – Thomas Ražov,

Benkovac – Vice Brkljača,

Obrovac – M. Župan,

Posedarje – Ivica Klanac,

Polača – Šime Kardum,

Jasenice – Ante Rončević,

Gračac – Marko Bojić,

Novigrad – Ante Gospić,

Kukljica – Darko Košćica,

Kali – Oliver Vidov,

Preko – Mirko Bacalja,

Sali – Neven Ušalj.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...