Moroskok opet u kvaru – svijetli tek jedan mlaz! Odgovorni ne znaju kada će proraditi ni koliko će popravak koštati

Moroskok vrijedan 200 tisuća kuna godinama je ležao na Ravnicama.

U prosincu prošle godine tvrtka Obala i lučice, po završetku šetnice uz Jazine, odlučila ga je ponovno vratiti u funkciju i postaviti u uvalu. Ovoga puta u još atraktivnijem izdanju, tako da noću mlazovi vode mijenjaju boje – od žute, crvene, zelene, plave…

No, već više tjedana primjetno je kako nešto nije u redu s električnom instalacijom, te kako žarulje punog spektra boja rade uz samo jedan mlaz.

Što je opet krenulo po zlu upitali smo direktora tvrtke zadužene za održavanje, Eduarda Duku iz Obala i lučica:

Nije riječ o štednji nego je jedan sklop otišao. Naručili smo drugu sekciju i očekujemo da će brzo proraditi kako treba. Točno ne znam kada, a ne mogu govoriti niti o cijeni popravka, jer ćemo plaćanje izvršiti tek po primitiku naprave, kaže Duka.

Nadamo se samo da se ne ponavlja sudbina moroskoka iz prijašnjih godina, kada je nakon niza kvarova, popravaka i troškova završio odbačen na betonskom parkiralištu.

 


Vijesti Antene Zadar slušajte na 97,2 MHz, te online na 972.fm na svaki puni sat od 8 do 16 sati. Slušajte i Jutarnju kroniku radnim danom u 7 sati. Svakako nas pratite i na društvenim mrežama Facebook, Twitter, Instagram i YouTube. Ne zaboravite i preuzeti našu aplikaciju za iOS i Android uređaje, kako bi vam bili još dostupniji u svakom trenutku.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...