Na Kalelargi ukraden novčanik i parfemi, u Biogradu iz apartmana torba

U subotu, na Širokoj ulici u Zadru, nepoznati je počinitelj otuđio novčanik s novcem i dokumentima u vlasništvu državljanke BiH ukupne vrijednosti nekoliko tisuća kuna.Protiv nepoznatog počinitelja podnosi se kaznena prijava Državnom odvjetništvu.

U petak, u Biogradu, nepoznati je počinitelj, iz apartmana koji koristi 42-godišnjakinja, otuđio torbu s novčanikom i mobitelom ukupne vrijednosti nekoliko tisuća kuna. Protiv nepoznatog počinitelja podnosi se kaznena prijava Državnom odvjetništvu.

U parfumeriji na Širokoj ulici u Zadru, nepoznati je počinitelj otuđio parfeme vrijedne više od tisuću kuna. Protiv nepoznatog počinitelja podnosi se kaznena prijava Državnom odvjetništvu.

U proteklih nekoliko dana, u Zadru i Preku, nepoznati su počinitelji otuđili bicikle u vlasništvu 17-godišnjaka i 58-godišnjakinje vrijedne nekoliko tisuća kuna. Protiv nepoznatih počinitelja podnose se kaznene prijave Državnom odvjetništvu. U turističkom naselju u Zatonu, nepoznati je počinitelj otuđio sušila za ruke vrijedna nekoliko tisuća kuna. Protiv nepoznatog počinitelja podnosi se kaznena prijava Državnom odvjetništvu.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...