Nakon mobilnih telefona počele eksplodirati i Samsungove perilice za rublje!

Samsung je potvrdio da pregovara s američkim udrugama za zaštitu potrošača nakon što je protiv tvrtke podnesena tužba zbog ‘eksplodirajućih’ perilica za rublje, piše BBC.

Povjerenstvo za sigurnost proizvoda (CPSC) prethodno je već upozorilo na probleme s određenim Samsungovim perilicama za rublje koje se pune s gornje strane.

Pregovori dolaze nakon što je jedan američki odvjetnički ured podnio tužbu protiv južnokorejske tvrtke, u kojoj tvrde da uporaba mašine može dovesti do ozljede ili štete.

Glasnogovornik tvrtke rekao je da se ovaj problem ne odnosi na uređaje prodane izvan Sjedinjenih Američkih Država, javio je Jutarnji list.

Vijesti o problemima s perilicama za rublje nisu mogle doći u gorem trenutku za Samsung. Tvrtka je, naime, prošlog tjedna započela program zamjene mobitela Galaxy Note 7 nakon što je ustanovljeno da je u njih ugrađena neispravna baterija.

Samsung je u četvrtak rekao da će ovog tjedna početi s prodajom novih Galaxy Note 7 modela u Južnoj Koreji, dok će novi modeli na druga tržišta početi stizati tijekom listopada.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...