Nepropisno parkiranje na Putu Petrića doživjelo svoj vrhunac

Čitatelj nam šalje fotografiju nepropisnog parkiranja na Putu Petrića, jednoj po toj praksi od najproblematičnijih ulica u gradu. Njegov komentar je “ovako parkira gazda”, a “gazdu su”, što fascinira, u blokadi nogostupa snimile i kamere Google Streeta još u kolovozu 2011. godine!

nepropisno-parkiranje-put-petrica-google-street

Dakako, osim “gazde”, nepropisno (kao što je vidljivo na snimci Googlea) parkiraju praktički svi i to od Papilona i Tenisa pa sve do Puta Nina. Upravo zbog toga Put Petrića često nalikuje na jednosmjernu ulicu, iako se radi o poprilično širokoj dvosmjernoj prometnici. Razlog? Praktičnost, jer ne može se reći da parkirališnih mjesta u blizini nema. Lakše se parkirati na cesti, poći u trgovinu i na malu pijacu, popiti kavu u nekom od kafića i potom se uputiti doma. Ionako nam je svima poznato da pauk ne vidi dalje od Poluotoka.


Vijesti Antene Zadar slušajte na 97,2 MHz, te online na 972.fm na svaki puni sat od 8 do 16 sati. Slušajte i Jutarnju kroniku radnim danom u 7 sati. Svakako nas pratite i na društvenim mrežama Facebook, Twitter, Instagram i YouTube. Preuzmite naše aplikacije za iOS i Android uređaje, kako bi vam bili još dostupniji u svakom trenutku.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...