Ogroman uspjeh lica zadarske agencije Colors Model Managament; Faretta Radić zvijezda je Tjedna mode u New Yorku

“Jako sam zahvalna i sretna. Ne mogu riječima opisati svoju sreću. Hvala @victoriabeckham @pg_dmcasting JoeMckenna što ste mi povjerili otvaranje ovog važnog i prekrasnog showa i za vođenje finala”, napisala je na svom profilu na Instagramu 19-godišnja Faretta Radić, Hrvatica koja je nosila revije na New York Fashion Weeku.

Mladu Dalmatinku je New York Times ovih dana uvrstio na četvrto mjesto najvažnijih novih lica u svijetu mode. Njen streloviti put prema vrhu počeo je nakon što je postala novim licem zadarske agencije Colors Model Management, piše Index.hr.

Potom su za La Farettu, kako se predstavlja, uslijedili inozemni angažmani, među kojima su revije najvećih svjetskih modnih kuća poput Marca Jacobsa, Ralpha Laurena, Michaela Korsa, Anne Sui, Huga Bossa, Narcisa Rodrigueza, Vere Wang, Tory Burch i drugih.

Farettu zastupa Anna Gojanović, koja je ujedno agentica i Ariane Kopljar, koja je ranije ove godine nosila Diorovu reviju u Londonu. U svijetu je zastupaju agencije Elite Worldwide i The Society, koje zastupaju i Kendall Jenner i Adrianu Limu.

Prije uspjeha u New Yorku lijepa je Dalmatinka baterije punila u svom Trogiru i na Čiovu, a fotografije je objavila na svom Instagramu.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...