Priključite se zadarskim sportašima u akciji dobrovoljnog darivanja krvi!

Zadarska sekcija Hrvatskog zbora sportskih novinara, u suradnji s Gradskim društvom Crvenog križa Zadar, Odjelom za transfuziju OB Zadar i ŠC Višnjik, u utorak 13. rujna od 10 do 12.45 sati organizira veliku akciju dobrovoljnog darivanja krvi, u dvorani 1 Športskog centra Višnjik.

Svoj dolazak potvrdili su brojni bivši i sadašnji zadarski sportaši te sportski djelatnici, među kojima su olimpijci Šime Fantela i Igor Marenić, Stipe Žunić, Pavle Kostov i Petar Cupać zatim braća Bepo i Toni Filipi, Neron Goleš, Jakov Gospić, Ivan Jukić, Branimir Vujević, Petar Milin, Ferdo Milin, Rajko Vidaković, Marija Mazija, Dado  Burčul, Marin Pestić, Hrvoje Perinčić, Branimir Longin, Petar Popović, predstavnici Udruge Tornado Zadar, Boris Marin, Josip Butić i mnogi drugi. Svoju potporu akciji najavili su i košarkaši Zadra te posebni gosti – hrvatski Davis cup reprezentativci.

Dobrodošli su sve zdrave osobe starije od 18 godina koje žele darovati krv, a jedino što je potrebno su uz dobru volju naravno, osobna iskaznica ili iskaznica dobrovoljnog darivatelja krvi.

– Pozivamo sve naše sugrađane da se odazovu ovoj akciji, jer krv je uvijek potrebna i taj za nekoga mali dar, nekom drugome spašava život. Dođite sutra od 10 do 12.45 sati na Višnjik te svi skupa još jednom pokažimo koliko je veliko zadarsko srce. Bit će to i odlična prigoda građanima za jedno lijepo druženje s zadarskim olimpijcima i poznatim sportašima, pozvao je sugrađane Željko Kapelari, predsjednik HZSN-a Zadar i dodao: Sam postupak traje kratko i gotovo je bezbolan. Ne kaže se uzalud – darovana krv je dar od srca.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...