Pripreme za Davis Cup u punome mahu; Objavljeno tko će od naših zaigrati u Zadru!

U dvorani Krešimira Ćosića na Višnjiku u tijeku je postavljanje podloge za Davis Cup susret između Hrvatske i Francuske koji će se održati od 16. do 18. rujna ove godine. Što se tiče same podloge, koju bira domaćin, ona je optimalna za naše igrače i odgovara im svojim svojstvima. Za ovu priliku, postavlja se Rukort podloga srednje brzine, koja je za nijansu sporija od podloge koja je bila postavljena za prošli Davis Cup susret igran na Višnjiku 2008. godine, kad je hrvatska reprezentacija ugostila Brazil.

S obzirom na ovu podlogu i njene karakteristike, publika koja dođe na Davis Cup susret između Hrvatske i Francuske na Višnjik od 16. do 18. rujna može očekivati mnoštvo atraktivnih izmjena, rekao nam je Lovre Rončević, trener i predsjednik TK „Zadar 08“ te koordinator u organizaciji između HTS i ŠC Višnjik.

Krajan objavio sastav

Izbornik hrvatske Davis Cup reprezentacije Željko Krajan u utorak je objavio sastav za predstojeći polufinalni susret Svjetske skupine protiv Francuske, koji će se održati u Zadru od 16. do 18. rujna.

U postavi su Marin Čilić, Borna Ćorić, Ivan Dodig i Marin Draganja. Izbornik francuske reprezentacije Yannick Noah svoj će izbor objaviti tijekom dana, a najkasnije do 16 sati.

Nije bilo puno dvojbi, igramo u istom sastavu kao u SAD-u, s najjačom postavom. Nadam se da će tako ostati do mečeva, da će svi ostati zdravi i da ćemo protiv jakog suparnika igrati potpuno spremni, rekao je izbornik Krajan.

Borna Ćorić je zbog ozljede koljena predao meč prvog kola na US Openu i odmah potom se vratio u Hrvatsku, no nije dvojbeno hoće li biti u ekipi.

Radi se na tome da se upala smiri. Ide prema tome da će biti spreman za početak treninga u Zadru u ponedjeljak, rekao je Krajan.

Hrvatska reprezentacija će se u Zadru naći na okupu u nedjelju, a dan poslije počet će s treninzima u dvorani “Krešimir Ćosić” na Višnjiku, kada će s pripremama krenuti i francuski sastav.

Izvlačenje parova bit će u četvrtak (ukoliko vrijeme dozvoli) u 12 sati pred crkvom sv. Donata, a početak mečeva bit će u petak u 14, subotu u 15 i nedjelju u 14 sati.
Ulaznice se prodaju u sustavu ulaznice.hr, a posebno velika potražnja je trenutno za kartama za mečeve prvog dana, te kompletima za sva tri dana. Na dan odigravanja mečeva bit će u prodaji (ako ih preostane nakon pretprodaje) i na blagajni dvorane.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...