Provaljeno u poslovni prostor, garažu, apartman, ukraden bicikl, radio, novčanici i tablet

U petak, u Ulici Ante Starčevića u Zadru, nepoznati je počinitelj iz poslovnog prostora trgovačkog društva otuđio tablet vrijedan nekoliko tisuća kuna. Protiv nepoznatog počinitelja podnosi se kaznena prijava Državnom odvjetništvu.

Tijekom proteklog vikenda, u Bibinjama i Benkovačkom selu, nepoznati su počinitelji, iz automobila u vlasništvu 31-godišnjaka i 67-godišnjaka, otuđili radio, zvučnike i motornu pilu ukupne vrijednosti nekoliko tisuća kuna. Protiv nepoznatih počinitelja podnose se kaznene prijave Državnom odvjetništvu.

U Zatonu i Zadru, nepoznati su počinitelji otuđili nosač za bicikl i bicikl u vlasništvu njemačkog državljanina i 21-godišnjaka ukupne vrijednosti nekoliko tisuća kuna. Protiv nepoznatih počinitelja podnose se kaznene prijave Državnom odvjetništvu.

U Ulici Dubravka Duišina u Zadru, nepoznati je počinitelj, iz garaže u vlasništvu 47-godišnjakinje, otuđio skuter Aprilia, trimer i alat ukupne vrijednosti nekoliko tisuća kuna. Protiv nepoznatog počinitelja podnosi se kaznena prijava Državnom odvjetništvu.

U Zadru, nepoznati su počinitelji otuđili novčanike s novcem i dokumentima u vlasništvu tri osobe ukupne vrijednosti nekoliko tisuća kuna. Protiv nepoznatih počinitelja podnose se kaznene prijave Državnom odvjetništvu.

Jučer, na Trgu kneza Višeslava u Zadru, nepoznati je počinitelj, iz sobe koje koriste državljanke Nizozemske i Australije, otuđio tablet te fotoaparate s pripadajućom opremom ukupne vrijednosti više tisuća kuna. Protiv nepoznatih počinitelja podnose se kaznene prijave Državnom odvjetništvu.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...