Safe&Fit i Krav Maga Kids od idućeg tjedna u KM Zadar

Krav Maga Zadar od idućega tjedna u svoj trening program po prvi puta uvodi Safe&fit program namijenjen isključivo ženama i djevojkama. Safe&fit program kombinira Krav Maga tehnike samoobrane s naglašenim kondicijskim treningom obogaćenim radom s rekvizitima te težinom vlastitog tijela, a sve u svrhu sigurnosti, zdravlja i samopouzdanja u lijepom i oblikovanom tijelu.

Dakle, Safe & Fit jedinstvenim pristupom rekreativkama pruža znanje samoobrane, ali i uz fitness dio, postizanje bolje kondicije, gubitak masnoća i veću snagu. Time je stvoren jedinstveni program biti fit, zdrava i sigurne.

Safe&Fit održavat će se ponedjeljkom, srijedom i petkom od 18,30-19,30 počevši od 3. listopada 2016. godine u dvorani Krav Maga Zadar (Domovinskog rata 7, Zadar).

Krav Maga Kids program za djecu donosi pregršt benefita za djetetov razvoj i njegovu svakodnevicu, jer osim razvoja motoričkih sposobnosti i kondicijske spreme, djeca razvijaju koncentraciju koja pomaže učenju u školi, stječu navike pomaganja bližnjima i poštivanja starijih uz jedinstvenu metodologiju, pedagogiju i način obuke. Uz učenje samoobrane trening je usmjeren poticanju i razvoju zdravih životnih i radnih navika, poštivanju autoriteta i poticanju samopouzdanja.

Trening je namijenjen djeci od 9 do 14 godina, a održavat će se utorkom i četvrtkom od 19,30-20,30 sati počevši od 4. Listopada 2016. godine.

Prijave primamo na email [email protected].

Sve informacije možete dobiti na brojeve 098429863 (Samir), 0995300478 (Saša) i 0992170936 (Vlatka).

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...