Istraživanje pokazalo

Samo mali postotak žena vjerno je svojemu suprugu!

Arhiva, ilustracija
Tamni način

Nevjera se obično veže uz muškarce, no izgleda da se u toj priči kuca na kriva vrata – jedno je recentno istraživanje pokazalo da je čak dvije trećine udanih žena prevarilo supruga

Ako se pitate zašto, znajte da je isto pitanje mučilo znanstvenike sa Sveučilišta Winchester koji su odlučili koristiti podatke jedne od stranica za pronalaženje ljubavnika i promatrati ponašanje 100 žena u dobi između 35 i 45 godina.

Nakon što je proanalizirao njihove razgovore s potencijalnim ‘imaginarnim’ ljubavnicima, Anderson je došao do zaključka da čak 67 posto udanih žena isključivo traži strast, odnosno seks.

Niti jedna od njih, međutim, ne želi napustiti svojeg supruga i većina njih tijekom virtualnog razgovora vrlo pozitivno govori o svojem mužu. Postavlja se pitanje ako su te žene emocionalno ispunjenje, čemu onda prevara?

“Naše istraživanje je pokazala da se ovdje ne radi o bračnoj disharmoniji, već o seksualnoj monotoniji koja je sasvim prirodna, ljudska u dugotrajnim monogamnim vezama. Najpredvidljivija stvar u vezama jest što duže traju, to kvaliteta i učestalost seksa opadaju. To je zbog toga što već sve ‘znamo napamet’ i što nam je to dosadilo ‘isto tijelo'”, rekao je Anderson.

Eto … pa vi sad pustite dragu da surfa u miru … ak’ ste frajer!

Ostavi komentar koristeći Facebook