Srebrni olimpijac Bogdan Bogdanović voli paški sir i zadarske Morske orgulje

Jedan od najboljih košarkaša današnjice, osvajač srebrne olimpijske medalje, igrač Fenerbahcea i srpske reprezentacije, Bogdan Bogdanović oduševljen je Hrvatskom. Ovaj atraktivni košarkaš iduća četiri dana sa svojim klubom zaigrat će na prestižnom Zadar Dogus Basketball Tournamentu. Ususret početku turnira podijelio je s nama oduševljenje Hrvatskom.

– Izvrsno se osjećam u Zadru, oduševljen sam prekrasnim Falkensteiner hotelom & spa Iadera. Drugu godinu zaredom boravim ovdje. Uz naporne treninge imamo se vremena opustiti i u najljepšem spa centru na svijetu, izjavio je Bogdan Bogdanović te dodao: ‘’U Hrvatskoj sam boravio nekoliko puta, oduševljen sam otokom Pagom, paškim sirom i prekrasnim morem. Posebno su me se dojmile i zadarske morske orgulje koje su zaista jedinstven spoj arhitekture i umjetnosti!”

Srpski reprezentativac u Zadar je stigao pod još uvijek snažnim dojmom s Olimpijskih igara Rio 2016. na kojima je osvojio srebrnu medalju. Kao jedan od najboljih mladih košarkaša današnjice imao je priliku upoznati i brojne hrvatske košarkaše, među njima i svog prezimenjaka Bojana te Dubrovčanina Maria Hezonju. Bogdanove košarkaške majstorije zadarska će publika imati prilike gledati od danas pa sve do nedjelje u dvorani Krešimir Ćosić na Višnjiku. Uz Fenerbahce, na Zadar Dogus Basketball Tournamentu sudjeluju još domaćin Zadar, Cedevita, Darussafaka Dogus, Lokomotiv Kuban iBudućnost Voli. Turnir se održava pod visokim pokroviteljstvom Predsjednice RH Kolinde Grabar-Kitarović. Ulaznice za turnir mogu se kupiti na blagajni ŠC Višnjik.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...