Tijekom nedjelje gorjelo diljem županije; U tri sata zabilježeno šest požara

Zadarski vatrogasci jučer su imali pune ruke posla. Naime, u samo tri sata zabilježeno je šest požara.

ŽVOC Zadar zaprimio je u 12:17 sati dojavu o požaru raslinja na području Vira. U gašenju požara sudjelovalo je 8 vatrogasaca sa 3 vatrogasna vozila iz DVD Vir i Privlaka. Opožareno je 25 ha trave, niskog raslinja i nekoliko borova. Požar je ugašen u 18:40 sati.

U 13:04 sati zaprimljena je dojavu o požaru raslinja između Poljica i Briševa. U gašenju požara sudjelovala je JVP Zadar 6 vatrogasaca sa 2 vatrogasna vozila. Opožareno je 12 ha trave i niskog raslinja. Požar je ugašen u 15:30 sati.

ŽVOC Zadar zaprimio je u 13:05 sati dojavu o požaru raslinja između Raštevića i Zapužana. U gašenju požara sudjelovali su: 2 protupožarna zrakoplova Canadair, DIP Zadar, JVP Benkovac, te DVD Polača, Škabrnja i Sv. Filip i Jakov sa ukupno 21 vatrogascem i 8 vatrogasnih vozila. Opožareno je 35 ha trave i niskog raslinja. Požar je ugašen u 18:12 sati.

ŽVOC Zadar zaprimio je u 14:45 sati dojavu o požaru raslinja na području Grba kod Ninskih stanova. U gašenju požara sudjelovali su: 2 protupožarna zrakoplova Canadair, JVP Zadar te DVD Vrsi i Pljusak sa ukupno 13 vatrogasaca i 5 vatrogasnih vozila. Opožareno je 2 ha trave i niskog raslinja. Požar je ugašen u 16:56 sati.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...