Tradicionalni godišnji susret Vespa kluba u subotu na Poluotoku

Vespa Klub Zadar je neprofitna udruga koja djeluje 9 godina i ima 62 člana, vlasnika Vespa motocikala. Djelovanje udruge je usmjereno na druženje članova, promociju Zadarske županije i grada Zadra kroz razna druženja i susrete koje organiziramo, humanitarna djelovanja i sl. U tome smo jako aktivni te smo jedan od najvećih i najaktivnijih Vespa klubova u Hrvatskoj.

Za naše djelovanje i sudjelovanje u organizaciji međunarodne manifestacije „Vespa World Days 2015″, koja se održala u lipnju 2015. u Biogradu na moru i Zadru, i koju je posjetilo preko 5.000 sudionika iz cijelog svijeta, smo dobili i Godišnju nagradu Grada Biograda te Godišnju nagradu Zadarske Županije, obje za doprinos u turizmu.
Svaku godinu u 09. mjesecu Vespa Klub Zadar organizira tradicionalni susret vlasnika Vespa motocikala, na kojima bude oko 100 sudionika iz cijele države ali i inozemstva.
Ovogodišnji susret nam je 24.09.2016.
Očekujemo oko 100 vlasnika Vespa motocikala, od čega više od polovice su naši gosti iz drugih gradova te iz inozemstva (ovu godinu nam dolaze i gosti iz Bosne i Hercegovine te iz Slovenije). Susret će se održati u centru Zadra, uz jednu zajedničku vožnju do mjesta Zaton kod Nina, te povratak u Zadar na ručak i druženje.
Kao i svaku godinu, sigurni smo da će i ovogodišnji susret biti jako atraktivan kako sudionicima tako i svima koji nas vide, te da ćemo doprinijeti promociji kako našeg Kluba, tako i našeg Grada.
Ovaj susret ne bi bio moguć bez pomoći i razumijevanja Grada Zadra, Turističke zajednice grada Zadra, Turističke zajednice Zadarske Županije te naših sponzora koji su nam pomogli u realizaciji još jednog susreta, te im se svima i ovim putem zahvaljujemo.

PLAN SUSRETA VESPA KLUBA ZADAR

Petak, 23.09.2016.

od 17:00 Doček u prostorijama Vespa Kluba Zadar, Ivana Mažuranića 4. Check in, pokloni, večera.

Subota, 24.09.2016.

08:00 Okupljanje u caffe baru MG, Trgovinski centar Relja, Check in, pokloni, doručak.

10:00 polazak na poluotok u Muzej antičkog stakla.

10:30 Muzej Antičkog stakla.

11:15 Okupljanje nakon muzeja i odlazak na vožnju do mjesta Zaton kod Nina.

11:45 Dolazak u Zaton. Natjecanje u nekoliko Vespa disciplina, pauza i odmor.

13:00 Polazak na ručak

13:30 Dolazak u Zadar i parkiranje Vespi ispred Arheološkog muzeja.

14:00 Ručak u restoranu “Groppo”, Široka ulica 22.

Nakon ručka pauza i slobodno vrijeme koju sudionici iskorištavaju za razgledavanje grada i druženje.

19:00 podjela večere u Vespa Klubu Zadar.

21:00 Vespa party u Caffe baru “Porta”, Ruđera Boškovića 2, uz piće po popularnim cijenama, zabavu, dodjelu diploma i zahvalnica sudionicima.

Nedjelja, 25.09.2016.

09:00 Caffe bar “MG” doručak i oproštaj sa sudionicima koji putuju.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...