Treći okrugli stol u sklopu projekta “B.transparent”- Utjecaj fekalnih ispusta na Novigradsko i Karinsko more

Udruga za promicanje ekološke proizvodnje hrane, zaštite okoliša i održivog razvoja „Eko-Zadar“ vas poziva na treći okrugli stol u sklopu  projekta „B.transparent: Jačanje lokalnih partnerstva za transparentno upravljanje javnim dobrima i prirodnim resursima na području Novigradskog i Karinskog mora” financiranog u sklopu Programa Europske unije za Hrvatsku IPA.

Okrugli stol na temu „Utjecaj fekalnih ispusta na Novigradsko i Karinsko more“  održat će se u četvrtak, 29. rujna 2016. godine s početkom u 10:00 sati u prostoru vijećnice općine Jasenice u Maslenici, Petra Zoranića 61, 23450 Jasenice.

Panelisti okruglog stola bit će Ante Josip Šikić, dipl. ing. stroj. (direktor tvrtke Odvodnja d.o.o. Zadar), dr. sc. Tomislav Šarić (docent na Sveučilištu u Zadru, Odjel za ekologiju, agronomiju i akvakulturu) i Leonardo Rončević, dipl.iur. (Općina Jasenice). Moderatori okruglog stola bit će Ivan Matić, dipl. pol. (Ekološka udruga Zrmanja) i Krešimir Laštro, dipl. iur.  (Pročelnik odjela za more i turizam Zadarske županije).

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...