Trening hrvatske reprezentacije u ponedjeljak otvoren za gledatelje

Hrvatska teniska reprezentacija u ponedjeljak će službeno početi s treninzima u dvorani “Krešimir Ćosić” na zadarskom Višnjiku uoči polufinalnog susreta Svjetske skupine Davis Cupa protiv Francuske, koji je na rasporedu od 16. do 18. rujna.

Na poslijepodnevnom treningu, od 17 do 17:45, vrata dvorane bit će otvorena za ljubitelje tenisa koji će htjeti uživo pogledati trening hrvatskog sastava. U tu će svrhu biti otvoren ulaz B.

Okupljanje hrvatske reprezentacije (Marin Čilić, Borna Ćorić, Ivan Dodig i Marin Draganja, te Franko Škugor i Mate Delić) zakazano je za nedjelju poslijepodne, a od početka idućeg tjedna kreću pripreme za susret s Francuzima, koji su najavili dolazak u sastavu Jo-Wilfried Tsonga, Gaël Monfils, Nicolas Mahut, Pierre-Hugues Herbert, te Lucas Pouille)
Raspored igranja za vikend bit će određen na izvlačenju u četvrtak (12 sati, kod crkve sv. Donata). Pojedinačni mečevi u petak i nedjelju zakazani su za 14, a meč parova za subotu u 15 sati.

Karte za ovaj susret mogu se kupiti u sustavu ulaznice.hr, bilo u internetskoj, bilo u agencijskoj prodaji. Ukoliko ih preostane iz pretprodaje na dane mečeva moći će se kupiti i na blagajni dvorane.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...