Turska kuharska zvijezda Nusret delicijama oduševio sudionike zadarskog košarkaškog turnira

Gala večera Zadar Dogus Basketball Tournamenta u Portus Beach Clubu u D-Marin.

Turska kuharska zvijezda Nusret, poznat po specijalitetima s roštilja, po drugi je puta oduševio goste turnira gastro delicijama koje je pripremao nekoliko sati.

Izvrsni specijaliteti oduševili su vlasnika Dogus grupe Ferita Sahenka, gradonačelnika grada Zadra Božidara Kalmetu, bivšeg izbornika hrvatske reprezentacije Željka Pavličevića, legendarnog Ratu Tvrdića, kao i trenera Lokomotiv Kubana Fotiosa Katsikarisa. Poduzetnik Ivan Todorić u večeri je uživao u društvu djevojke Milice Mihajlović.

Organizatorica turnira Zdenka Zrilić iz S Eventa večer je provela u društvu košarkaških zvijezda među kojima su bili izraelska legenda Doron Jamchi, David Blatt trener Darussafake Dogus i brojni drugi. Predsjednik skupštine Grada Zagreba Andrija Mikulić uživao je u probranim delicijama u prekrasnoj marini Dalmacija kao i proslavljena odbojkašica Barbara Jelić Ružić.

Najjači europski pripremni košarkaški turnir – Zadar Dogus Basketball Tournament održava se pod pokroviteljstvom Predsjednice Republike Hrvatske Kolinde Grabar-Kitarović. Turnir prate brojni novinari iz cijele Europe a sve su utakmice turnira u izravnom prijenosu u brojnim zemljama Europe što je izvrsna reklama i poziv za posjet Hrvatskoj.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...