Ukradena dva mobitela, četiri novčanika, bicikli i kipovi i vaze s groblja

Tijekom proteklog vikenda, u Ulicama Polačišće i fra Šimuna Klimantovića te na Širokoj ulici u Zadru, nepoznati su počinitelji otuđili mobitele u vlasništvu državljanke Srbije te 27-godišnjakinje i 38-godišnjakinje vrijedne nekoliko tisuća kuna. Protiv nepoznatih počinitelja podnose se kaznene prijave Državnom odvjetništvu.

Tijekom proteklog vikenda, u Viru i Zadru, nepoznati su počinitelji otuđili četiri novčanika s novcem i dokumentima u vlasništvu više osoba ukupne vrijednosti nekoliko tisuća kuna.Protiv nepoznatih počinitelja podnose se kaznene prijave Državnom odvjetništvu.

Tijekom proteklog vikenda, u Biogradu, nepoznati je počinitelj otuđio agregat u vlasništvu 43-godišnjakinje vrijedan nekoliko tisuća kuna. Protiv nepoznatog počinitelja podnosi se kaznena prijava Državnom odvjetništvu.

Tijekom proteklog tjedna, u Ražancu i Krnezi, nepoznati su počinitelji, na mjesnim grobljima, otuđili kipove, vaze i lampione u vlasništvu više osoba ukupne vrijednosti nekoliko desetaka tisuća kuna. Protiv nepoznatih počinitelja podnose se kaznene prijave Državnom odvjetništvu.

Tijekom proteklog vikenda, u Kukljici, nepoznati je počinitelj otuđio dva bicikla u vlasništvu slovenskog državljanina vrijedna nekoliko tisuća kuna. Protiv nepoznatog počinitelja podnosi se kaznena prijava Državnom odvjetništvu.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...